Continguts per a l’exposició Romanorum Vita

Client: Obra Social “la Caixa”

Visitar web: http://www.romanorumvita.com

Romanorum Vita. Una història de Roma és un projecte de divulgació històrica de l’Obra Social ”la Caixa” que permet conèixer la vida quotidiana dels habitants d’una ciutat de l’Imperi Romà a través d’una innovadora exposició itinerant que convida a passejar per un carrer i visitar una domus.

Inaugurada l’any 2011, compta amb una estratègia de continguts i de comunicació on-line que desenvolupem des de Iuris.doc. Entre d’altres tasques, hem dissenyat i desenvolupat el blog de l’exposició, en fem el manteniment de continguts i gestionem la presència a les xarxes socials com YouTube.

També hem elaborat  productes digitals com recursos educatius, una visita virtual o una pàgina d’aterratge adaptada a dispositius mòbils.

L’èxit del blog i la resta de continguts digitals de Romanorum Vita han convertit el projecte en un espai de referència de la cultura clàssica i el món romà. Actualment la comunitat Romanorum Vita està formada per més de 4.000 usuaris (bloggers, experts, entitats, associacions, visitants de l’exposició, etc.) i 1.500 escoles que reben informació periòdica sobre l’exposició.