Torna a dalt

Difusió científica i de gènere en directe

Un nou webinar en directe d'una de les institucions científiques més destacades a casa nostra.

Sumem experiències en live content amb un nou webinar organitzat pels Centres de Recerca de Catalunya (CERCA).

Com es pot afegir la perspectiva de gènere a les institucions científiques i d’investigació? Aquesta és una de les qüestions que s’han tractat en el webinar ‘Políticas de genero en las Instituciones científicas’, organitzat pel CERCA i amb la col·laboració del Consejo Nacional de Innovación, Ciencia y Tecnología (CONICYT) d’Uruguay.

Des de Iuris.doc, hem treballat en la gestió i coordinació de la retransmissió en directe de la conferència a través de Youtube. D’aquesta manera, diferents experts han pogut compartir la seva experiència a través d’un live on han participat professionals des de diversos punts de Catalunya i d’Uruguay, amb total seguretat. Institucions amb les que des de Iuris.doc treballem, com l’IRTA  o l’IRB també han participat en aquest esdeveniment.

I és que no és el primer esdeveniment en directe que la institució científica realitza amb nosaltres. Comptem amb l’experiència de la retransmissió dels Premis PIONER, que organitzen anualment i que pots llegir des d’aquí.

 

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.