Torna a dalt

El CRAG a través de la pantalla

Posem en valor el paper d’un centre de referència a partir del llenguatge audiovisual

La millor manera per conèixer un espai i la seva activitat és a través d’una visita a les instal·lacions i les explicacions dels seus responsables.

El CRAG, el Centre de Recerca en Agrigenòmica, és un centre de recerca especialitzat en genètica i genòmica de plantes i animals de granja. La seva activitat es distribueix en la generació de coneixement, la formació i la transferència de tecnologia amb l’objectiu de generar solucions per fer front als reptes actuals pel que fa a l’agricultura, l’alimentació i la preservació del medi ambient.

El CRAG s’articula al voltant de cinc àrees o serveis que compten amb equipament altament especialitzat. Per difondre l’activitat i l’oferta del centre i captar l’atenció de l’investigador extern va sorgir la necessitat de crear una petita sèrie d’audiovisuals.

La nostra col·laboració: la conceptualització, la producció, l’edició i la postproducció d’un conjunt de clips dinàmics i atractius sobre el CRAG i els seus serveis científico-tècnics. La proposta audiovisual, a més, es complementa amb un grafisme creat expressament per a l’ocasió, seguint la normativa d’identitat visual del centre.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.