Torna a dalt

Estratègia digital per al Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Treballem conjuntament per oferir un suport 360º en els continguts digitals del museu

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona connecta la societat amb el món natural per donar a conèixer la importància de la seva conservació.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona conserva un patrimoni de més de tres milions d’exemplars en els àmbits de la mineralogia, la petrologia, la paleontologia, la zoologia i la botànica. El valuós fons del museu està distribuït en diferents seus: el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Centre Martorell d’Exposicions i el Jardí Botànic de Barcelona.

Davant d’aquesta institució, amb 140 anys d’història treballant per generar i compartir coneixements sobre la diversitat del món natural, neix la necessitat de desenvolupar una estratègia de comunicació online per difondre aquesta tasca. Des de Iuris.doc hem desenvolupat diverses accions per fer-ho possible.

Per una banda, hem dissenyat la campanya ‘El mamut més popular, una iniciativa participativa que consistia a captar imatges del mamut de la Ciutadella mitjançant una acció a les xarxes socials per incloure les imatges a l’exposició ‘Natura o cultura?‘ del Centre Martorell d’Exposicions.

Per altra banda, hem desenvolupat diversos projectes de Social Ads. En concret, hem treballat la publicitat per promocionar l’obertura del Centre Martorell d’Exposicions, les ConversesNat, l’exposició ‘Aigua, una exposició sense filtre’ i l’acte del 25è aniversari del Jardí Botànic. Per a aquestes col·laboracions ens hem encarregat de desenvolupar la producció dels continguts i la conceptualització de l’estratègia de les campanyes, així com del seguiment, l’optimització i l’anàlisi dels resultats finals.

Finalment, la nostra col·laboració amb aquest equipament també s’ha traduït en l’elaboració d’un Social Media Plan on s’han detallat una sèrie d’accions estratègiques per a les xarxes socials del Museu. Aquesta proposta també recull la conceptualització i creació de continguts de valor afegit per a les xarxes socials del MCNB que serviran per enriquir el pla editorial del Museu.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.