Torna a dalt

L’estratègia d’Ads del Museu d’Història de Catalunya

Impulsem l’oferta d’activitats del museu a través de campanyes de publicitat a xarxes socials

L’estratègia de publicitat continuada duta a terme per l’equip de Iuris.doc ha permès augmentar la visibilitat de l’oferta d’activitats del museu i del nombre d’assistents a les activitats promocionades.

El Museu d’Història de Catalunya té una àmplia oferta d’activitats que acosten la història i el patrimoni cultural del país a tota la ciutadania: rutes, seminaris, activitats familiars, activitats de lleure, tertúlies, recitals… La tasca de comunicació de cada proposta als respectius públics objectiu és vital per assolir una de les missions fonamentals de la institució: esdevenir un espai de trobada, debat i reflexió, i una eina per a la informació, l’aprenentatge i el gaudi de la ciutadania.

En la seva voluntat de comunicar la seva oferta, el museu ha comptat amb el suport de Iuris.doc en la conceptualització i l’execució de campanyes publicitàries a Meta, incloent-hi la producció gràfica per als anuncis, la configuració de la campanya, el seguiment, l’optimització i l’anàlisi dels resultats finals.

L’estratègia de publicitat continuada duta a terme per l’equip de Iuris.doc ha permès augmentar la visibilitat de l’oferta d’activitats del museu i del nombre d’assistents a les activitats promocionades. Alhora, gràcies a l’anàlisi del rendiment de les campanyes, s’obtenen dades reveladores sobre les audiències del MHCAT, sobre els seus interessos i els seus comportaments envers el MHCAT i les seves propostes.

Projecte:

Campanya de Social Ads

Client:

Museu d’Història de Catalunya

Visita la web:
mhac

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.