Torna a dalt

El patrimoni i l’educació en un portal comú

L’oferta d’activitats educatives s’incorpora al portal web del patrimoni cultural català

Optimitzem l’entorn de gestió de l’Agència del Patrimoni Cultural amb un disseny web funcional i dades actualitzades.

L’Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya ha confiat en Iuris.doc per centralitzar totes les seves activitats en un únic portal: patrimoni.gencat. Aquesta decisió estratègica respon a la necessitat d’oferir una experiència d’usuari més coherent i accessible i, alhora, facilitar la gestió de continguts.

A Iuris.doc hem preparat la importació de dades des del web anterior al nou portal. A més a més, hem dissenyat una plantilla d’activitats específica que permet una presentació clara i atractiva de la informació. També hem desenvolupat un cercador d’activitats potent i intuïtiu, millorant així la usabilitat del web. Totes aquestes tasques s’han dut a terme utilitzant un gestor de continguts fet a mida sobre Drupal.

Projecte:

Desenvolupament d’accions de millora i manteniment pel portal web de Patrimoni Cultural

Client:

Agència Catalana del Patrimoni Cultural

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.