Torna a dalt

Serveis

El que podem fer per a tu

Treballem la comunicació on-line i off-line a través del màrqueting de continguts.
Produïm i dinamitzem continguts especialitzats dins l’àmbit de la cultura, l’educació, la comunicació científica o l’empresa.
Entenem exactament què necessita saber l’audiència de cada projecte i creem el contingut de forma pertinent, eficient i emocionant. Així és com et podem ajudar:

Estratègia digital

Definim l’estratègia de comunicació i l’ecosistema digital del projecte. Analitzem els requeriments, les audiències, les relacions amb els influencers, identifiquem bones pràctiques i definim els canals, l’estratègia de continguts i les accions de difusió per obtenir resultats mesurables.

Continguts digitals

Conceptualitzem, produïm i dinamitzem continguts optimitzats per a l’entorn digital: textos (copy-writing), audiovisuals, imatges, animacions, infografies, podcasts i interactius.

Creem narratives innovadores, orientades a l’storytelling i adaptades a qualsevol tipus de canal: web, blogs, xarxes socials, e-mail màrqueting i apps.

En la producció, apostem especialment pels nous formats audiovisuals i en directe com a element imprescindible de qualsevol estratègia comunicativa on i offline : reportatges, vídeos corporatius, tutorials, vídeos interactius, virals, vídeos 360 i vídeo en directe.

Xarxes socials

Gestionem la identitat 2.0 dels nostres clients per garantir l’impacte i l’engagement amb la comunitat: Community Management, Social Media Plans, campanyes de publicitat, estratègia amb influencers, retransmissions, vídeo en directe, etc.
Oferim un servei integral de dinamització de continguts i gestió de comunitats per escoltar, interactuar i inspirar als usuaris 2.0 de cada projecte.

Continguts museogràfics

Guionitzem i creem continguts per exposicions permanents i temporals, esdeveniments i espais corporatius: recerca i documentació, producció de textos de sala, d’audiovisuals, interactius, aplicacions multimèdia i realitat augmentada.

Combinem creativitat i tecnologia per transformar l’espai i generar una experiència immersiva, interactiva i inspiradora a l’usuari.

Tecnologia i disseny

Desenvolupem plataformes digitals orientades a l’usuari: portals web, microsites, intranets, blogs, e-mail marqueting…

Entorns oberts, altament productius, flexibles i escalables per donar resposta a les necessitats actuals i futures de cada projecte.

Som experts en els principals entorns CMS del mercat (Liferay, Drupal, WordPress, Open CMS, etc.).

Formació i suport

Acompanyem als nostres clients en l’estratègia de màrqueting i comunicació on-line. Impartim sessions de formació, seminaris i tallers a mida que aporten els coneixements tècnics i comunicatius necessaris sota un enfocament pràctic i participatiu.

Les sessions estan dirigides per formadors experts de Iuris.doc i combinen la formació presencial amb un tutories on-line per donar un suport continuat als participants.

T’ho expliquem en persona

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.