Torna a dalt

Serveis

El que podem fer per tu

Treballem la comunicació on-line i off-line a través del màrqueting de continguts.
Dissenyem estratègies, campanyes i continguts dins l’àmbit de la cultura, l’educació, la comunicació científica o l’empresa.
Entenem exactament què necessita saber l’audiència de cada projecte i creem el contingut de forma pertinent, eficient i emocionant. Així és com et podem ajudar:

Estratègia digital

Definim l’estratègia de comunicació i l’ecosistema digital del projecte. Analitzem els requeriments, les audiències, les relacions amb els influencers, identifiquem bones pràctiques i definim els canals, l’estratègia de continguts i les accions de difusió per obtenir resultats mesurables.

Continguts digitals

Conceptualitzem, produïm i dinamitzem continguts optimitzats per a l’entorn digital: textos (copy-writing), audiovisuals, imatges, animacions, infografies, podcasts i interactius.

Creem narratives innovadores, orientades a l’storytelling i adaptades a qualsevol tipus de canal: web, blogs, xarxes socials, e-mail màrqueting i apps.

En la producció, apostem especialment pels nous formats audiovisuals i en directe com a element imprescindible de qualsevol estratègia comunicativa on i offline : reportatges, vídeos corporatius, tutorials, vídeos interactius, virals, vídeos 360 i vídeo en directe.

Xarxes socials

Gestionem la identitat 2.0 dels nostres clients per garantir l’impacte i l’engagement amb la comunitat: Community Management, Social Media Plans, campanyes de publicitat, estratègia amb influencers, retransmissions, vídeo en directe, etc.
Oferim un servei integral de dinamització de continguts i gestió de comunitats per escoltar, interactuar i inspirar als usuaris 2.0 de cada projecte.

Continguts museogràfics

Guionitzem i creem continguts per exposicions permanents i temporals, esdeveniments i espais corporatius: recerca i documentació, producció de textos de sala, d’audiovisuals, interactius, aplicacions multimèdia i realitat augmentada.

Combinem creativitat i tecnologia per transformar l’espai i generar una experiència immersiva, interactiva i inspiradora a l’usuari.

Tecnologia i disseny

Desenvolupem plataformes digitals orientades a l’usuari: portals web, microsites, intranets, blogs, e-mail marqueting…

Entorns oberts, altament productius, flexibles i escalables per donar resposta a les necessitats actuals i futures de cada projecte.

Som experts en els principals entorns CMS del mercat (Liferay, Drupal, WordPress, Open CMS, etc.).

Formació i suport

Acompanyem als nostres clients en l’estratègia de màrqueting i comunicació on-line. Impartim sessions de formació, seminaris i tallers a mida que aporten els coneixements tècnics i comunicatius necessaris sota un enfocament pràctic i participatiu.

Les sessions estan dirigides per formadors experts de Iuris.doc i combinen la formació presencial amb un tutories on-line per donar un suport continuat als participants.

T’ho expliquem en persona

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.