Torna a dalt

Serveis

Comunicació i màrqueting digital

Treballem la comunicació on-line i off-line a través del màrqueting de continguts.
Produïm i dissenyem estratègies, campanyes i continguts eficients i emocionants que connecten amb les audiències de cada projecte.


Així
és com et podem ajudar:

Marketing digital, estratègia digital, pla de comunicació, pla estratègic, campanyes

Estratègia de comunicació 360º

Definim estratègies i plans de comunicació interna i externa. A partir del diagnòstic inicial, treballem amb els equips interns del client per identificar i planificar les accions, canals i continguts per construïr connexions de qualitat amb l’audiència i obtenir resultats mesurables.

Per garantir una comunicació homogènia i coherent, elaborem guies d’estil i manuals de comunicació, amb els estàndards de branding, disseny i continguts de cada organització.

Continguts digitals

Conceptualitzem, produïm i dinamitzem continguts optimitzats per a l’entorn digital (webs, blogs, xarxes socials, e-mail màrqueting, apps, digital signage, etc.).

Creem narratives transmèdia innovadores apostant especialment pels nous formats audiovisuals, l’àudiomarketing i  els formats en directe (live content).

A través de vídeos, àudios, podcasts i continguts interactius expliquem històries i emocions que connecten amb les persones i garanteixen l’impacte de la comunicació on-off.

Marketing digital, Vídeos, àudios, podcasts i continguts interactius
Social Media Plan, Marketing digital, Community Manangement, influencers

Social Media Marketing

Gestionem la identitat a les xarxes socials dels nostres clients i dissenyem campanyes de comunicació 2.0 orientades l’engagement, la captació de leads i de comunitat.

Definim les accions més òptimes  (Social Media Plan) segons els objectius del projecte: publicitat en xarxes socials, accions participatives, estratègies amb influencers, continguts en directe, etc.

Ens orientem sempre a la publicitat nativa, basada en la qualitat i la utilitat dels continguts per a l’usuari.
Oferim un servei integral per escoltar, interactuar i inspirar a la comunitat 2.0.

Esdeveniments en directe i live content

Som experts en el disseny, direcció i organització d’esdeveniments on-line en format live streaming o híbrid: visites i tours virtuals, conferències i jornades professionals, cursos on-line, webinars, espectacles en directe, etc.

Conceptualitzem l’esdeveniment, l’experiència i la campanya de comunicació per connectar amb l’audiència I arribar a nous públics. Ens encarreguem de la realització tècnica del directe a través de plataformes d’streaming i xarxes socials.

Marketing digital, disseny funcional, User experience, disseny gràfic

Disseny i Tecnologia

Construïm experiències d’usuari multi-dispositiu. Des de l’arquitectura de la informació i el disseny funcional i d’interacció al disseny visual.

Elaborem prototips i desenvolupem plataformes digitals obertes, altament productives i escalables. Som experts en els principals CMS opensource del mercat: Liferay, Drupal, WordPress, Open CMS, entre d’altres.

Suport i formació

Acompanyem als nostres clients en el seguiment de l’estratègia de màrqueting i comunicació on-line.

Impartim sessions de formació, seminaris i tallers a mida sota un enfocament totalment pràctic i participatiu.

Les sessions estan dirigides per formadors experts de Iuris.doc i combinen la formació presencial amb tutories on-line per oferir un assessorament continuat als participants.

Marketing digital, formació sobre màrqueting digital, tallers, seminaris

T’ho expliquem en persona

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.