Torna a dalt

Comunicació en xarxa: una estratègia 360º per a la Mar de Museus

Els museus uneixen esforços per la difusió del patrimoni marítim del país

Un pla de comunicació que atén tant les necessitats individuals com comunes dels museus membres de la xarxa.

El Museu Marítim de Barcelona lidera la xarxa de museus i entitats vinculats al patrimoni marítim i al seu estudi, salvaguarda i difusió. Després de 25 anys de trajectòria, la xarxa afronta el repte de redefinir la seva estratègia de comunicació: els canals corporatius, la identitat visual, l’oferta d’activitats  conjunta i les actuacions futures. En resum, una estratègia de comunicació 360° que atengui tant les necessitats individuals com comunes dels museus membres de la xarxa.

A Iuris.doc ens hem encarregat de dissenyar un pla de comunicació per fer realitat els seus objectius i posicionar la Mar de Museus com una entitat de referència dins l’oferta cultural i patrimonial a Catalunya.

Durant el procés de treball hem identificat els públics objectiu, hem definit els aspectes estratègics del missatge de marca, hem dissenyat la nova identitat visual, hem orientat els usos estratègics de canals i els productes i activitats comunes de difusió.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.