Torna a dalt

Estratègia d’Ads amb la Fundació Joan Brossa

Donem un impuls a la comunicació de la fundació a través de campanyes de publicitat.

Propòsits diferents, però el mateix objectiu: difondre i fer arribar la proposta de la Fundació Joan Brossa, més enllà de la comunitat amb què compten a xarxes socials.

Per una banda, una campanya per comunicar l’agenda d’activitats. Per l’altre, una campanya per promocionar la fundació. I finalment, una campanya de Nadal. Uns projectes de Social Ads que hem realitzat per a la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures a Instagram. Tres campanyes que comparteixen un mateix objectiu: comunicar més enllà de la pròpia comunitat. És a dir, difondre i fer arribar els missatges a usuaris que potser no segueixen el perfil d’Instagram de la fundació.

D’aquesta manera, des de Iuris.doc ens hem encarregat de produir els continguts i conceptualitzar l’estratègia de la campanya, així com del seguiment, optimització i anàlisis dels resultats finals d’aquestes.

I és que la publicitat és una de les principals i més eficaces vies per arribar als objectius de vendes i aportar un plus a la comunicació general de cada institució. Una acció que actualment és un must en les estratègies de màrqueting i que permet arribar a un públic ampli i específic, augmentar la visibilitat i reconeixement, generar tràfic a la web i conèixer a la teva audiència.

Projecte:

Campanya de Social Ads

Client:

Fundació Joan Brossa

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.