Torna a dalt

L'art de reimaginar l'educació

La nova web de Reimagine Education, el projecte de Xavier Aragay, a la xarxa

Una nova identitat digital al servei de la transformació educativa

Aquest projecte ha estat concebut amb l’objectiu d’oferir una presència digital que reflecteixi de manera precisa les idees i valors de Reimagine Education en l’àmbit educatiu.

La nova web de Reimagine és una plataforma en línia dinàmica i informativa que comunica eficaçment el concepte de la innovació educativa, l’ADN de Reimagine Education i el seu fundador Xavier Aragay.

Hem desenvolupat un disseny web modern i atractiu una navegació fluida i informativa optimitzada per a tots els entorns.  La web recull els contingut més estratègics amb seccions dedicades a les iniciatives, projectes i perspectives del projecte, proporcionant una comprensió completa de la seva influència en el món educatiu.

La nova web també està totalment integrada amb les xarxes socials per potenciar la participació del públic i facilitar la difusió de contingut rellevant a través de diferents plataformes.

Projecte:

Web de Reimagine Education

Client:

Reimagine Education

Àmbit:
Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.