Torna a dalt

Audiovisuals per divulgar la protecció de dades

Creem recursos per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’aquests drets

Les dades ocupen un lloc cada cop més important en les nostres vides, per això és molt important entendre la importància d’aspectes com la privacitat i la protecció de dades.

Juntament amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), hem creat una sèrie de recursos audiovisuals per apropar aquests conceptes al personal del sector públic i per sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància del dret a la protecció de dades.

Per una banda, hem creat el vídeo “El valor de les dades personals”. Aquest vídeo va dirigit al públic general i la responsable de projectes estratègics de l’APDCAT, Joana Marí, explica de forma pràctica i senzilla el valor de les dades personals.

Per una altra banda, el pòdcast “Parlem de dades personals” es dirigeix a un públic més especialitzat i analitza el límit entre el dret d’accés a la informació i la protecció de dades a partir d’exemples pràctics.

Des de Iuris.doc hem assessorat l’EAPC i l’APDCAT en l’elaboració dels guions adaptant-los al to estil adequats i escollint els recursos visuals i sonors per fer arribar el missatge.

Projecte:

Producció audiovisual

Client:

Escola d’Administració Pública de Catalunya i Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Àmbit:
Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.