Torna a dalt

Caixaforum +, cultura en streaming

Com difondre la cultura i la ciència amb continguts de qualitat, en streaming i per a tothom.

Imaginem-nos una plataforma stream amb un ampli catàleg audiovisual sobre art, cinema, literatura, física, música, història, pensament, ciències de la vida... de qualitat i gratuïta. Existeix, i es diu CaixaForum +.

En un temps on les plataformes d’streaming lluiten per aconseguir nous usuaris, arriba una plataforma oberta, gratuïta i accessible tant en format mòbil com desktop.

CaixaForum + ens ofereix un catàleg audiovisual de qualitat per explicar la ciència i la cultura de la mà dels seus protagonistes i experts. Un ampli ventall de produccions pròpies i externes que s’alimenta i s’amplia oferint nous continguts de forma periòdica.

La nostra col·laboració: l’edició i subtitulació d’audiovisuals; la redacció, correcció i traducció de textos descriptius i disseny gràfic de les caràtules de peces que formen part del catàleg Caixaforum +.

El repte: crear continguts textuals i visuals atractius que captin l’atenció de l’usuari i expliquin de forma amena els audiovisuals que inclou la plataforma per tal que l’espectador els vulgui visualitzar.

Projecte:

Tractament de continguts

Client:

Fundació Bancària “la Caixa”

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.