Torna a dalt

L’estratègia d’Ads de Fabra i Coats

Connectem amb la comunitat digital a través de campanyes de publicitat a xarxes socials

La capacitat d’arribar a audiències específiques, la flexibilitat dels formats publicitaris i l'agilitat en l'anàlisi de resultats, ofereixen una oportunitat única per a construir i consolidar la presència digital.

L’emblemàtic recinte fabril Fabra i Coats de Sant Andreu acull el Centre d’Art Contemporani i la Fàbrica de Creació, dues propostes lligades a la recerca, la producció, l’exposició i la difusió de pràctiques artístiques contemporànies, cadascuna amb la seva línia de treball pròpia.

Un dels seus objectius en comú és connectar amb el seu públic objectiu per comunicar-li l’oferta cultural i educativa que posen a disposició de la ciutat. Davant d’aquest repte, a Iuris.doc hem donat suport en la conceptualització i l’execució de campanyes publicitàries a Meta, incloent-hi la producció d’audiovisuals per als anuncis, la configuració de la campanya, el seguiment, l’optimització i l’anàlisi dels resultats finals.

La capacitat d’aquest tipus de campanya per arribar a audiències específiques, la flexibilitat dels formats publicitaris i l’agilitat en l’anàlisi de resultats, ofereixen una oportunitat única per a construir i consolidar la presència digital. Per això, ha estat l’estratègia escollida en dues ocasions:

D’una banda, la campanya de reconeixement i tràfic al perfil d’Instagram de @fabraiocoats.centredart ha difós l’exposició més recent del centre, augmentant el nombre de visitants, i ha fet créixer la seva comunitat de seguidors a Instagram.

D’altra banda, la campanya d’interacció i reconeixement al Facebook de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació ha donat l’impuls per posicionar el nou perfil dins la xarxa social i assegurar una base de seguidors.

Amb tot, l’estratègia integral de publicitat duta a terme per l’equip de Iuris.doc ha permès augmentar la visibilitat dels canals de Fabra i Coats i posicionar-los de cara a la seva audiència objectiu.

Projecte:

Campanya de Social Ads

Client:

Fabra i Coats

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.