Torna a dalt

Els serveis públics digitals en un nou espai web

La Generalitat de Catalunya estrena un portal per fomentar l’ús dels serveis públics en aquest àmbit.

El portal web d’Administració Digital, és l’espai de referència sobre projectes i línies d’innovació i transformació digital de la Generalitat de Catalunya.

Claredat, usabilitat i accessibilitat. Són els conceptes principals d’un portal web. Si a aquesta fórmula li sumem una interfície gràfica visual, atractiva i innovadora, el resultat és el nou espai d’Administració Digital.
En base a un projecte de conceptualització, disseny i creació de contingut web, des de Iuris.doc hem treballat en un nou espai on s’ha millorat l’estructura de navegació, l’estructura de les pàgines i s’ha aplicat millores en els elements visuals i gràfics. D’aquesta manera, ara es compta amb un accés harmonitzat i únic a tota la informació rellevant, potenciant i creant coherència entre els continguts que es retroalimenten.

Al web hi podem trobar informació sobre serveis i projectes, l’estructura del model d’Administració Digital, normativa i documentació, guies i manuals referents als diferents serveis públics. A més, el nou portal també compte amb un blog per comunicar i compartir reflexions sobre les actuacions que es desenvolupen.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.