Torna a dalt

Tecnologia, innovació i emprenedoria en 4K

Documentem el MWC, els Premis DonaTIC i l'SCEWC per mostrar el paper de la Generalitat en aquests esdeveniments de referència nacional i internacional

El Departament de Polítiques Digitals actua com a canal per mostrar el potencial de les empreses catalanes dins del món de la tecnologia i de la innovació i donar veu a dones emprenedores.

El Mobile World Congress (MWC), els Premis DonaTIC i l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) són alguns dels esdeveniments més importants que organitza i/o participa el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

Durant el 2023 i el 2024, Iuris.doc ha treballat conjuntament amb el Departament en aquests tres esdeveniments referents en el món de la tecnologia, la innovació urbana, l’emprenedoria femenina i l’àmbit STEM.

Mobile World Congress

Durant l’edició del MWC del 2024 hem explicat la presència institucional cobrint audiovisualment l’esdeveniment per mostrar el paper de la Generalitat en el congrés tecnològic més gran i influent del món. Algunes de les produccions realitzades són:

Una cobertura de 4 dies amb un seguiment intensiu per part de l’equip de Iuris.doc donant suport al Departament:

Premis DonaTIC

Als Premis DonaTIC hem fet una cobertura 360° que cobria l’abans, el durant i el després de l’esdeveniment.

Pel que fa a la comunicació prèvia, hem elaborat la imatge corporativa digital, produït continguts per a les xarxes socials, publicat les notes de premsa a la Plataforma GECO+, i creat els 46 sliders amb les guanyadores i premis per projectar a la pantalla durant l’esdeveniment.

Sobre la cobertura de l’acte, hem fet un seguiment íntegre a través de X amb les guanyadores, enregistrat material audiovisual i entrevistat a les guanyadores dels Premis.

Finalment, en la comunicació post acte, hem dut a terme producció audiovisual elaborant un vídeo general, càpsules de vídeo amb entrevistes a les guanyadores i l’aftermovie/ resum, així com la difusió de materials produïts per als canals socials.

Smart City Expo World Congress

A l’SCEWC, l’esdeveniment més gran i influent del món sobre innovació urbana, hem elaborat vídeos per tal de mostrar com la Generalitat es converteix en un aparador únic d’implementacions que acceleren una revolució urbana intel·ligent i centrada en l’ésser humà.

Pel que fa a xarxes socials, hem cobert l’esdeveniment produint continguts vinculats al programa de cada dia, així com copys amb imatges de les activitats més importants i resum de la jornada.

 

Projecte:

Cobertura d’esdeveniments

Client:

Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.