Torna a dalt

Hola, som Iuris.doc

Som creadors de continguts i tenim una bona història.

Hem nascut i crescut en l’entorn digital i ens hem adaptat en cada moment al seu ritme i tendències. Innovant i reinventant les narratives, els canals i els formats i aprenent de cada experiència. Mai ens ha fet por fer les coses d’una manera diferent i hem fet bons amics en el trajecte.

El secret del nostre èxit? Que ens encanta el que fem i ens prenem com a propi cada projecte.

La nostra és una bona història. Ens permets explicar la teva?

Espècies Iuris.doc

Descobreix la diversitat del nostre habitat. Hi trobaràs un equip professional amb perfils diferents i complementaris que s’impliquen en cada projecte aportant els seus coneixements i experiència:

Consultors estratègics

Periodistes digitals

 

Community Managers

Dissenyadors

Arquitectes de la informació

Programadors

Comunicadors audiovisuals

Guionistes

Socialment responsables

Ens agrada ajudar i col·laborem amb diferents entitats d’àmbit social oferint la nostra expertesa en comunicació per fer arribar a la societat les seves iniciatives. Projectes solidaris als quals hem dedicat una petita part del nostre temps i viscut grans experiències.

Comptem amb l’impuls i el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  i del Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Ets naturalment digital?

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.