Torna a dalt

Reforçant la presencia online de la companyia Grifols

Com assessorar i oferir un servei d’acompanyament en la creació de webs corporatives

La presència online és crucial per a qualsevol empresa que aspiri a mantenir-se rellevant i competitiva. La multinacional Grifols ha confiat en Iuris.doc des de l’any 2018 per a la conceptualització i el manteniment de vàries de les seves pàgines web corporatives.

A través d’aquesta col·laboració, Grifols, líder en el sector de la salut, busca no només actualitzar periòdicament els seus continguts digitals sinó també enriquir l’experiència d’usuari i potenciar la seva imatge de marca en webs com Grifols.com, Grifols Scientific Awards, Grifols Academy of Plasmapheresis, etc.

Des de Iuris.doc aportem la nostra experiència assumint responsabilitats com la conceptualització d’arquitectures de navegació, disseny gràfic o tractament de continguts textuals i visuals. A més, duem a terme tasques de web màster, incloent-hi maquetació de continguts sobre Liferay i publicació de sites multi idioma.

Aquest enfocament integral assegura que cada aspecte de la presència digital de Grifols sigui gestionat amb la màxima cura i professionalitat. Així, Iuris.doc es posiciona com un soci estratègic indispensable per a empreses oferint serveis que van més enllà de la simple presència web per transformar-se en veritables eines de comunicació amb els seus públics objectius.

Projecte:

Estratègia digital, continguts digitals, disseny i tecnologia

Client:

Grifols S.A.

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.