Torna a dalt

Agenda 2030, comunicant ODS i futur

La comunicació es converteix en un imprescindible per a l’assoliment dels ODS a Barcelona.

L’Agenda 2030 es torna full de ruta de les polítiques públiques de Barcelona adaptant els ODS a la realitat de la ciutat.

L’Agenda 2030 és un dels projectes més ambiciosos i necessaris en l’actualitat, amb fites com combatre la pobresa, reduir les desigualtats, promoure una educació inclusiva o aconseguir una transformació energètica, entre altres. Per això és necessari adaptar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l’Organització de les Nacions Unides.

Per aconseguir-ho, l’Ajuntament de Barcelona necessita una estratègia comunicativa eficaç i comprensible per arribar fàcilment a la ciutadania.

Des de Iuris.doc gestionem les xarxes socials i el web, creant continguts de difusió multiformat, cobrint jornades i esdeveniments rellevants, i establint un diàleg constant i interactiu amb la societat.

Projecte:

Gestió de xarxes socials i web

Client:

Ajuntament de Barcelona

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.