Torna a dalt

La Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya, a l’entorn digital

Els museus uneixen esforços per la difusió del patrimoni natural del país

Una desena de museus catalans i un patrimoni de més de 38.000 exemplars. Un gran potencial comunicatiu per desplegar. La primera pedra és el pla estratègic de comunicació.

La Xarxa de Museus de Ciències de Catalunya (XMCNC) agrupa onze museus catalans amb l’objectiu de promoure i difondre el patrimoni de ciències naturals i d’història natural de Catalunya en els camps de la geologia, la paleontologia, la botànica i la zoologia. Davant el gran potencial comunicatiu per desplegar, neix la necessitat de la XMCNC per definir una estratègia de comunicació online i offline. Des de Iuris.doc hem desenvolupat un pla estratègic de comunicació per treballar les accions de la Xarxa i aconseguir els objectius definits.

Un cop conceptualitzat el pla de comunicació, la primera acció digital ha estat el llançament del nou lloc web de la Xarxa. Iuris.doc s’ha encarregat del disseny, la programació i la maquetació de la nova pàgina. S’ha treballat un portal multilingüe amb la plataforma WordPress que reflecteixi la diversitat i el contingut dels museus que integren la XMCNC.

Tenir una estratègia de comunicació ben definida i una presència digital potent són essencials per a la visibilitat i l’impacte d’una marca. És per això que Iuris.doc posa a disposició una àmplia experiència en conceptualització i desenvolupament de continguts digitals per aconseguir resultats efectius i rigorosos en un món cada vegada més digitalitzat.

Projecte:

Pla de comunicació

Client:

Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.