Torna a dalt

El Festival Grec digital

Treballem en la publicació de continguts web d'un dels festivals de teatre més destacats de Barcelona.

Cada estiu, la creativitat i el talent omplen el Festival Grec de Barcelona, un esdeveniment que reuneix la major oferta d'arts escèniques a la ciutat.

El teatre, la dansa, la música, el circ i altres formes artístiques transformen cada estiu la muntanya de Montjuïc gràcies al Festival Grec de Barcelona. Amb una àmplia oferta, l’edició del 2023 ha reunit prop de dos cents espectacles i activitats amb artistes nacionals i internacionals.

Des de Iuris.doc, hem dut a termes tasques de webmaster i tractament de la informació textual i gràfica encarregant-nos de la publicació de continguts multi-idioma sobre CMS Drupal. Aquesta tasca ha requerit una estreta coordinació amb diferents interlocutors i col·laboradors per assegurar l’execució del contingut en dues dates clau: la presentació del festival en roda de premsa i el seu inici oficial.

Projecte:

Gestió de webmaster i tractament de la informació textual i gràfica

Client:

Festival Grec de Barcelona

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.