Torna a dalt

La psicologia al món digital

La institució estrena un nou portal on difondre tots els seus serveis.

La Fundació Institut de Psicologia va néixer amb la voluntat de crear sinergies entre el món de la pedagogia i el de la psicologia, per ajudar a infants, adolescents i adults, i a escoles i famílies.

Sota el hashtag #ComptaAmbNosaltres, la Fundació Institut de Psicologia es presenta en una nova web, com a una institució que s’ha convertit en un referent en l’atenció psicològica i que ofereix suport a diferents etapes del cicle vital i en diferents àmbits clínics com la psicoteràpica, la psiquiatria, la psicopedagogia, la logopèdia o la neuropsicologia.

Un ampli ventall de serveis que requereixen d’un portal on l’usuari pugui tenir tota la informació necessària en pocs clics. D’aquesta manera, des de Iuris.doc ens hem encarregat de la conceptualització, disseny i desenvolupament tècnic d’un espai digital visualment atractiu, amigable i funcional amb una imatge dinàmica, entenedora i actualitzada. El disseny segueix la línia de la gràfica del centre, a més de comptar amb tecnologia responsive per generar una experiència multi-dispositiu.

A més, la web està il·lustrada amb imatges creades pels artistes plàstics Marc Fons i Eugènia Mestre. Unes imatges molt visuals que aporten el toc creatiu al nou portal web de la Fundació Institut de Psicologia.

Aquesta col·laboració s’uneix a la resta de projectes de comunicació que hem treballat amb la Fundació Collserola.

Projecte:

Desenvolupament d’una nova pàgina web

Client:

Fundació Institut de Psicologia

Àmbit:
Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.