Torna a dalt

Nou web de l'Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia

Com difondre els valors d'un centre educatiu a través d'un entorn digital, innovador, visual i modular

Deia Arnold Henry Glasow que ''un dels principals objectius de l'educació ha de ser ampliar les finestres per les quals veiem el món''. Així és aquest nou web, una finestra digital on descobrir l'univers de l'Escola Frederic Mistral - Tècnic Eulàlia

Amb la idea de renovar i millorar l’entorn digital de la Fundació Collserola, des de Iuris.doc hem creat el nou web de l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, una de les escoles de la Fundació.

La nostra tasca ha estat la conceptualització, el disseny gràfic i el desenvolupament tècnic del web a partir dels focus groups amb membres de la Fundació i d’un benchmarking d’altres escoles nacionals i internacionals per tal de trobar la millor idea creativa i funcional adaptada a les necessitats actuals.

Disseny innovador, visual, modular i Mobile First

La nova línia gràfica de l’Escola compta amb un disseny innovador, molt visual i modular, que combina a la perfecció els aspectes estètics amb la correcta jerarquització de la informació per a la ràpida localització i accés intuïtiu.

El material gràfic i multimèdia està format per imatges grans i tipografies impactants. A més a més, tots els continguts s’han treballat tenint en compte en primera instància el Disseny Mobile First i Responsive Web Design per generar una vertadera experiència multi-dispositiu.

Projecte:

Estratègia de posicionament per a l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia

Client:

Fundació Collserola

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Fundació Collserola

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.