Torna a dalt

Falsos verdaders, en directe

Una jornada online dirigida per Iuris.doc

8 hores de retransmissió i uns ponents excepcionals per reflexionar sobre el fascinant món de les falsificacions d’art.

El Museu d’Art de Girona ha apostat clarament pels esdeveniments virtuals de la mà de Iuris.doc. La Jornada ‘Falsos vertaders a debat. La falsificació en el món de l’Art‘ ha ofert un interessant reflexió al voltant de les falsificacions, aprofundint en les diverses vessants d’aquest tema, des de la vessant més museística a la policial-judicial.

L’esdeveniment virtual ha sigut un èxit de participació amb més de 300 inscripcions i un seguiment continuat de la retransmissió a través de Youtube Live al llarg de les 8 hores de durada.

Des de Iuris.doc ens hem encarregat de la creació del web de l’esdeveniment digital, la gestió d’inscripcions, la producció, moderació i realització tècnica de l’esdeveniment en directe. 

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.