Torna a dalt

L’EUC, el nou portal web sobre qualitat educativa

Tota la informació sobre la qualitat dels estudis d’educació superior de Catalunya, en un nou i únic portal web.

L’Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) és un organisme públic d’avaluació del sistema d’educació superior català, que vetlla per la qualitat i la millora dels estudis oficials.

Una eina pràctica per als futurs estudiants

Un pas tan important com decidir quin grau o màster fer, o a quina universitat anar, sovint resulta complicat. A més, trobar la informació adient, també pot semblar una tasca feixuga. Per resoldre dubtes i ajudar a prendre decisions, l’AQU Catalunya ha llançat un nou portal, dissenyat i conceptualitzat des de Iuris.doc.

A partir de sessions de treball amb els diferents agents implicats, com membres de l’AQU, estudiants o professors, hem conceptualitzat l’estructura i continguts del nou portal EUC (Estudis Universitaris Catalunya). Des d’un cercador principal es pot trobar i accedir a la fitxa de cada titulació amb les principals dades, com indicadors sobre inserció laboral, satisfacció d’accés o contingut acadèmic, entre moltes d’altres. També es poden consultar els resultats i informes dels processos i comparar entre les diferents universitats i centres d’ensenyaments catalans.

El resultat d’aquest projecte ha estat una eina pràctica que, sota un entorn clar, entenedor i intuïtiu, ajuda als futurs estudiants a marcar el seu camí professional.

Projecte:

Conceptualització de l’estructura i continguts del nou portal EUC

Client:

AQU Catalunya

Àmbit:
Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.