Torna a dalt

Teatre digital a través de Youtube Live

L'obra Winnipeg de la Puça Espectacles i el Teatre Akadèmia s'estrena online en el marc del De Grec a Grec

Una experiència digital exclusiva , innovadora i accessible per a un nou perfil d'espectador.

Arribar a nous espectadors que no visiten o no poden visitar ara mateix les sales de teatre. Aquest ha estat el repte de l’estrena on-line de l’obra Winnipeg, un projecte desenvolupat per Iuris.doc amb el suport de Puça Espectacles, La Jarra azul i el Teatre Akadèmia en el marc del De Grec a Grec.

L’experiència de teatre digital ha combinat dos elements clau: una bona història i una producció on-line de qualitat.

La història escrita per Laura Martel, la del Winnipeg, el vaixell en el que Pablo Neruda va fer traslladar a 2000 refugiats republicans espanyols cap a Xile, explicada per les veus dels actors Laia Alberch, Laura María González, Martí Salvat i Edu Tudela.

La producció on-line, l’emissió de l’obra a través de Youtube Live dirigida per Iuris.doc. Una experiència teatral per arribar a nous públics a través de la pantalla i amb uns continguts back stage exclusius per als espectadors virtuals: des d’entrevistes amb els actors de l’espectacle a l’oportunitat d’escoltar el testimoni de la Lola Patau, una de les passatgeres que va viatjar en el Winnipeg l’any 1939.

Una proposta de teatre a distància que coexisteix i enriqueix el teatre presencial.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.