Torna a dalt

El passat i present de Sant Cugat en una exposició

Difonem i dinamitzem el contingut de l'exposició temporal sobre la història de la vila de Sant Cugat.

Com ha canviat la vida dels santcugatencs i santcugatenques al llarg de 900 anys d'història de la vila? La resposta la trobem a l’exposició “Vila de Sant Cugat, 900 anys. Del 1120 al futur” dels Museus de Sant Cugat. Una mostra que coincideix amb el primer esment de la vila i el seu naixement com a fenomen urbà.

L’objectiu dels Museus de Sant Cugat és fer un recorregut a través del temps, des del passat fins a l’actualitat i amb la mirada posada als reptes de futur. El nostre: difondre i fer arribar l’exposició a tots els ciutadans i públic en general, creant una experiència digital en ells.

Per a aconseguir-ho, des de Iuris.doc ens hem encarregat de crear el Social Media plan i dinamitzar les xarxes socials. Tot això ho hem fet amb accions d’engagement i creació de contingut especial i personalitzat per a cada audiència del museu. A més, també hem potenciat tant la comunicació on-line com la off-line, desenvolupant una estratègia transversal.

Projecte:

Difusió de l’exposició “Vila de Sant Cugat, 900 anys. Del 1120 al futur”

Client:

Museus de Sant Cugat

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.