Torna a dalt

Els premis PIONER 2020 del CERCA en directe

Un esdeveniment online per a distingir investigadors i les seves tesis doctorals.

Amb els Premis PIONER, els Centres de Recerca de Catalunya premien diferents investigadors i investigadores que hagin presentat una tesi doctoral que contribueixi en el desenvolupament de polítiques públiques o en la tecnologia.

Des de Iuris.doc hem treballat en la gestió i coordinació de la retransmissió de l’acte de lliurament dels premis de l’any 2020 que organitza el CERCA. L’esdeveniment s’ha pogut seguir a través de Zoom i Youtube Live.
Però abans, per assegurar que tot sortís sobre rodes, el nostre equip es va encarregar de dur a terme unes tasques prèvies: la planificació tècnica i el testing, i la gravació dels parlaments. Un cop fetes les tasques i amb la gestió i coordinació tècnica del directe, el resultat de l’entrega de premis ha estat tot un èxit i amb totes les seguretats dels esdeveniments en online.

Projecte:

Retransmissió en directe dels premis PIONER 2020 del CERCA

Client:

CERCA

Visita la web:
CERCA Centres de Recerca de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.