Torna a dalt

Els arxius obren les seves portes digitals

Com donar a conèixer la feina dels arxivers i ensenyar als usuaris què es pot fer als arxius de la Diputació de Barcelona

Els arxius s'obren digitalment per donar a conèixer alguns dels seus secrets amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius 2020.

L’Arxiu General de la Diputació de Barcelona i la Xarxa d’Arxius Municipals celebren la seva Setmana Internacional de l’any 2020. En un format 100% digital i online ens ensenyen què passa a l’interior de l’arxiu i descobreixen la feina dels arxivers i els seus usuaris.

La nostra col·laboració: des de Iuris.doc hem produït el tutorial en motion graphicsFotografia digital amb dispositius mòbils‘, sobre com crear un arxiu personal de fotografia digital.

 

 

Hem realitzat la postproducció d’una sèrie audiovisual que mostra els arxius des de dins. ‘Obrim l’arxiu‘ és un recorregut on descobrir les possibilitats del patrimoni que atresoren els arxius documentals a través del mateix personal i els seus usuaris.

 

 

També ens hem encarregat de la postproducció de l’audiovisual promocional de l’exposició virtual ‘Quan anàvem a estudi‘, dedicada a les escoles catalanes del segle XIX fins al franquisme.

Projecte:

Sèrie d’audiovisuals per a la Setmana Internacional dels Arxius 2020

Client:

Diputació de Barcelona

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.