Torna a dalt

Gràfica i audiovisual per homenatjar a Maria Salvo

Un esdeveniment online per celebrar els 100è aniversari de l'activista antifranquista

L'Ajuntament de Barcelona i l'Ateneu de Memòria Popular reten homenatge a la seva tasca en la defensa dels drets i les llibertats democràtiques.

La col·laboració de Iuris.doc ha consistit en la creació gràfica de la campanya de comunicació de l’esdeveniment per a xarxes socials i web, així com la producció audiovisual del vídeo del centenari que va comptar amb les intervencions de persones i entitats vinculades a Maria Salvo. L’esdeveniment es va poder seguir en directe a través del Youtube de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Cartell

Esdeveniments virtuals i Live Content

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.