Torna a dalt

Vídeos Som el teu patrimoni

Com transmetre els valors de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona a través del llenguatge audiovisual

Creació, emoció, memòria, coneixement, aprenentatge, benestar, inclusió i diversitat... El teu patrimoni en 2 minuts de vídeo

Els museus adherits a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació (XML), 68 museus de 53 municipis de la demarcació de Barcelona, s’han afegit a la celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM), que enguany ha tingut per lema «Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió».

Des de Iuris.doc hem elaborat una peça audiovisual promocional que tenia com a objectiu donar visibilitat a tots els museus de la xarxa i als valors que representen sota el lema principal “Som el teu patrimoni”. Dins del projecte ens hem encarregat de la guionització, producció i muntatge de les diverses càpsules adaptades als diferents canals on-line de la Diputació de Barcelona.

 

Projecte:

Producció dels vídeos de la Diputació de Barcelona en el marc del DIM 2020

Client:

Diputació de Barcelona

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.