Torna a dalt

DIM digital 2020: Obrint les finestres dels museus

Una campanya d'impacte i visites guiades en directe

La celebració del Dia Internacional dels Museus 2020 ha estat tot un repte: museus tancats per la pandèmia i el DIM més digital que mai

L’‘Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya ha confiat en nosaltres en el primer DIM 100% digital en el que els museus tancats poguessin obrir-se virtualment a la ciutadania per un dia.

Sota el claim “Obrim Finestres” hem creat la imatge gràfica i audiovisual  i l’estratègia Social Media de la campanya a través dels canals de Patrimoni.gencat.

Dins la programació del DIM, també ens hem encarregat de la direcció tècnica i la realització en directe d’una de les seves activitats més destacades: les visites virtuals guiades  als museus de tota Catalunya.

Durant tres dies, hem gestionat les retransmissions en directe de 20 museus catalans. Els usuaris han pogut endinsar-se des de casa en els espais i les col·leccions de la mà dels seus guies i mitjançant interpretació simultània en llenguatge dels signes.

 

 

Coneix l’spot de la campanya:

Projecte:

Campanya de comunicació on-line del DIM 2020 i realització de tours virtuals en directe.

Client:

Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.