Torna a dalt

1 campanya, 3 dies… i 20 tours virtuals!

1 campanya, 3 dies… i 20 tours virtuals!

Un esdeveniment com és el Dia Internacional dels Museus (DIM) mereix reunir esforços de moltes institucions d’arreu del país perquè la seva celebració es dugui a terme encara que el moment sigui excepcional per la pandèmia mundial de la Covid-19.

El DIM ha hagut de reinventar-se i adaptar-se a aquesta situació i ha estat un repte del qual Iuris.doc ha pogut formar part conjuntament amb Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya perquè els museus, ara tancats, obrin de manera virtual.

En un moment en què els museus tenen les portes tancades, el DIM els ha permès obrir finestres, això sí, digitals, amb la ciutadania. Així sorgeix el claim “Obrim Finestres” de la campanya creativa que hem dissenyat des de Iuris.doc.

 

La nostra participació en el DIM 2020 ha estat doble. A més de conceptualitzar la identitat visual i els materials de difusió de la campanya, hem dirigit i coordinat tècnicament els tours virtuals i les visites guiades en directe  que durant 3 dies faran un total de 20 museus.

Tota una experiència de retransmissió i realització en directe a través de Youtube i Facebook compartida amb els museus de tota Catalunya.

Moltes gràcies a tots els participants per obrir-nos les seves finestres aquest DIM 2020!

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.