Torna a dalt

#EduBench: Benchmarking d’educació

#EduBench: Benchmarking d’educació

Presentem #EduBench, un benchmarking d’educació inspirador per descobrir nous formats i continguts que expliquen i transmeten el coneixement de les diferents entitats de la comunitat educativa.

Què és l'#EduBench?

A Iuris.doc estem més connectats que mai amb la resta del món digital per identificar oportunitats i noves tendències de comunicació on-line. Si alguna cosa permet el moment actual, és analitzar, planificar i generar noves idees. Amb aquesta visió neix #EduBench, un benchmarking d’educació que hem ideat com a un projecte col·laboratiu per recollir les millors experiències en comunicació digital dins l’àmbit educatiu.

Hem seleccionat llocs web, continguts multimèdia, vídeos, experiències interactives i campanyes de comunicació que considerem casos d’èxit o bones pràctiques a nivell nacional i internacional.

Explorem l’univers digital i comencem a inspirar-nos?

Visual design

Experiències visuals enriquidores a partir de l’aplicació de les últimes tendències gràfiques. Portals web interactius, visualment potents, mobile first i amb l’usuari al centre són la base per a una presència digital dinàmica i de qualitat.

Microsites monogràfics i landing pages

Webs de projecte, recursos educatius, experiències interactives… Els dissenys one page permeten a qualsevol entitat educativa oferir el seu coneixement, presentar-se al seu públic objectiu o generar engagement amb scroll infinit.

Contingut interactiu

Des de contes il·lustrats, experiències gamificades o recursos amb un alt grau d’interacció són tipologies de continguts que ens permeten treballar materials didàctics d’una manera vivencial i visualment impactant.

Experiències immersives

Continguts en viu i experiències on l’usuari és el protagonista pel seu paper actiu són el que ens ofereixen les experiències virtuals en el camp de l’educació. Obrim una nova perspectiva per aprendre, navegar, conèixer…

Social campaigns

Arribar als nostres usuaris, captar nous públics o fidelitzar la audiència són els objectius que es poden assolir amb les campanyes a xarxes socials oferint continguts de valor i donant veu a la comunitat educativa.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.