Torna a dalt

#ScienceBench: Benchmarking de ciència i recerca

#ScienceBench: Benchmarking de ciència i recerca

Un benchmarking inspirador per explorar l’univers digital de la ciència, la recerca i la innovació

#ScienceBench: Benchmarking de ciència i recerca

Què és el #ScienceBench?

A Iuris.doc estem més connectats que mai amb la resta del món digital per identificar oportunitats i noves tendències de comunicació on-line. Si alguna cosa permet el moment actual, és analitzar, planificar i generar noves idees.

Amb aquesta visió neix #ScienceBench, un projecte col·laboratiu per recollir les millors experiències en comunicació digital dins l’àmbit de la ciència, la recerca i la innovació.  Hem seleccionat llocs web, continguts multimèdia, vídeos, podcasts, experiències interactives i campanyes de comunicació que considerem casos d’èxit o bones pràctiques a nivell nacional i internacional.

Explorem l’univers digital i comencem a inspirar-nos?

Visual Design

Parallax scrolling, animacions, interaccions… Les tendències en disseny web posen a l’abast de la ciència un potent llenguatge per a la divulgació científica a través d’efectes visuals i un alt grau d’interactivitat amb l’usuari. Durant la navegació es creen experiències de descoberta del contingut tècnic i/o científic despertant l’expectació i el voler saber-ne més.

Data Presentation

Presentar resultats, dades de nous projectes o conclusions de la memòria anual pot ser un repte per a qualsevol institució o empresa vinculada al món de la recerca. One pages, infografies o vídeos poden ser l’eina perfecta per mostrar els principals highlights de forma visual, impactant i totalment amigable.

Experiències interactives

Tecnologies disruptives i immersives per a la creació i divulgació de coneixement. Exposicions interactives, realitat virtual o tours 360 oferint experiències enriquidores que, en alguns casos, podem gaudir amb els cinc sentits.

Campanyes de fundraising

La captació de fons és un dels principals objectius de qualsevol institució científica, pel que cal reinventar-se amb accions de comunicació online i offline per generar la notorietat i l’impacte necessari.

Històries sonores

L’àudio storytelling per explicar històries en primera persona és el format ideal per a campanyes de conscienciació i humanització de les institucions científiques. També permet la difusió de coneixement des d’una perspectiva rigorosa però a vegades també lúdica.

Audiovisuals

El format audiovisual com a llenguatge estella en la difusió de continguts on-line i, especialment a les xarxes socials, ens dona l’oportunitat d’obrir les portes i mostrar-nos a tothom. Vídeos 360, continguts serialitzats, testimonials, virals,..un ampli ventall d’opcions que obre els ulls a qualsevol realitat.

The wonders of CERN

Tales from the Prep Room- Royal Institution of Great Britain

Earth 360 Video: NASA The Call of Science

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.