Torna a dalt

#CultureBench: Benchmarking de cultura i museus

“ #CultureBench: Benchmarking de cultura i museus ”

Presentem #CultureBench, un benchmarking de cultura i museus inspirador per descobrir nous formats i continguts que expliquen i transmeten el coneixement de les entitats culturals.

man-3591573_1280

Què és el #CultureBench?

A Iuris.doc estem més connectats que mai amb la resta del món digital per identificar oportunitats i noves tendències de comunicació on-line. Si alguna cosa permet el moment actual, és analitzar, planificar i generar noves idees. Amb aquesta visió neix #CultureBench, un benchmarking de cultura i museus que hem ideat com a un projecte col·laboratiu per recollir les millors experiències en comunicació digital dins l’àmbit de la cultura i els museus.

Hem seleccionat llocs web, continguts multimèdia, vídeos, podcasts, experiències interactives i campanyes de comunicació que considerem casos d’èxit o bones pràctiques a nivell nacional i internacional.

Explorem l’univers digital i comencem a inspirar-nos?

Storytelling, un calidoscopi de continguts

Més enllà de la informació pràctica, les entitats culturals aposten per dotar la seva presencia online de continguts generadors de nous punts de vista i noves formes de transmissió del coneixement. I ho fan mitjançant la participació directa dels seus membres o mostrant punts de vista diferents sobre continguts ja existents.

Mobile engagement

Captar l’atenció de nous usuaris, millorar-ne la relació, fidelitzar audiències. Com fer-ho? Oferint continguts enriquits a l’abast de tothom mitjançant vies de comunicació efectives: xarxes socials i content mobile.

Històries sonores i podcasting

Les plataformes digitals no només ens permeten veure les peces d’un museu, també poden explicar-les a través de tracks d’àudio que ens endinsen en les obres i ens permeten conèixer-les de la mà dels seus creadors, oferint una experiència immersiva més enllà de la imatge.

Microsites monogràfics i landing pages

Aprofundir en un artista o en una obra, crear un espai propi per a un esdeveniment, viatjar al llarg d’un període de temps a través d’efemèrides, personatges, obres… són moltes les possibilitats creatives digitals vinculades al món de la cultura i, és aquí, on els museus poden oferir informació enriquida a la ciutadania.

Realitat virtual in situ

Tecnologia aplicada al coneixement, experiències immersives que utilitzen la realitat virtual, permeten a l’usuari del museu viure la visita amb els 5 sentits.

Mona Lisa: Beyond the Glass

“No Spectators: The Art of Burning Man” – Renwick Gallery

Cabinet de Réalité Virtuelle

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.