Torna a dalt

Creativitat en línia en dies de confinament

Com donar continuïtat a l'oferta cultural d'El Born Centre de Cultura i Memòria

Amb l’objectiu de continuar amb l’activitat d’El Born Centre de Cultura i Memòria, hem dissenyat i posat en marxa conjuntament amb el centre una campanya online per difondre i apropar continguts sobre la cultura i la memòria al ciutadà durant el període de confinament. La campanya està formada per diverses accions i, en especial, tenen un paper destacat els continguts de l’exposició ‘Perich amb ulls de gat’, estrenada el passat 5 de març de 2020.

A les xarxes socials la campanya se centra en l’univers Perich, la seva obra i el seu llegat. Així, a través de Facebook, Twitter i Instagram difonem dibuixos reflexius i humorístics, aforismes, curiositats i enllaços d’interès sobre Perich recollides amb el hashtag #PerichAcasa. A més a més, a Instagram es proposa una activitat per a les famílies: cada setmana publiquem un dibuix de Perich per pintar i completar, amb els habituals globus buits, amb l’objectiu de posar-se a la pell de l’autor. Què hauria escrit Perich en un context com avui? L’objectiu és que petits i grans participin i reflexionin i també que comparteixin els seus dibuixos a Instagram amb el hashtag #PintemPerich.

Tota aquesta activitat a les xarxes està reforçada per continguts sobre el centre i la seva evolució, i la intervenció arqueològica al jaciment a través de les sèries #DescobrintelBorn i #ArqueoBorn.

Al marge de les xarxes socials, la campanya es complementa al web amb la pàgina Cultura en línia, on es recullen recursos online com podcasts i vídeos sobre les activitats, cicles i conferències que han tingut lloc a El Born CCM darrerament: els cicles Fake Fiction(s) i Sons de la Memòria en són alguns exemples.

Totes aquestes accions se sumen a la campanya global #LaCulturaTAcompanya que s’ha posat en marxa des de l’Ajuntament de Barcelona. A través del web cultura.barcelona es recullen totes les iniciatives, públiques, privades, col·lectives o individuals per fer accessible la cultura durant el període de confinament.

#JoEmQuedoACasa per #FrenarLaCorba i protegir els més vulnerables del contagi del coronavirus!

Projecte:

Creació de la campanya online d’El Born CCM durant el confinament per frenar la Covid-19

Client:

El Born CCM

Visita la web:
El Born CCM | Iuris.doc - Màrqueting de continguts

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.