Torna a dalt

Tecnologia al servei del benestar animal

Com transmetre a través d'una pàgina web la importància de vetllar per la qualitat de vida del bestiar porcí i lleter

Grans peces visuals, disseny responsive, una arquitectura web usable... El nou web de Clearfarm: un projecte innovador de la mà del Parc de Recerca de la UAB

El projecte ClearFarm, del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) conjuntament amb altres institucions i empreses europees, proposa utilitzar la tecnologia de ramaderia de precisió (PLF, en anglès) per integrar dades basades en animals a través d’un enfocament de cadena de blocs. Això permet un millor benestar animal en tota la cadena de producció i contribueix a millorar la producció sostenible de bestiar porcí i lleter, els dos sistemes de treball ramader amb les majors quotes a Europa.

Iuris.doc ha desenvolupat el web de ClearFarm. Grans peces visuals, disseny responsive per poder consultar la web des de qualsevol dispositiu, una arquitectura web usable… així és el web de ClearFarm.

Més informació del projecte en aquest enllaç.

Projecte:

Desenvolupament del web de ClearFarm

Client:

Parc de Recerca de la UAB

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Parc de Recerca de la UAB

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.