Torna a dalt

La batalla de l’Ebre més enllà d’un podcast

L’audioguia sobre la Batalla de l’Ebre

Som al Memorial de les Camposines, una veu ens explica les històries sobre terreny i ens transporta als fets de la Guerra Civil espanyola des d’una perspectiva propera, emocionant i immersiva.

L’objectiu principal del projecte és potenciar la difusió del patrimoni dels Espais de Memòria de la Generalitat de Catalunya i sobretot, enriquir l’experiència de la visita presencial als diferents espais amb el format sonor, que ofereix múltiples possibilitats narratives per connectar amb el visitant.

Anem més enllà d’una audioguia tradicional: oferim al visitant un contingut atractiu i emocionant que transforma la visita en una experiència immersiva i emocionant.

A través dels personatges que van viure al front de la batalla, expliquem històries i fets sobre terreny des d’una perspectiva propera i amb un to totalment narratiu.

La nostra col·laboració: des de Iuris.doc hem fer recerca documental, hem produït els guions i la gravació i post producció sonora de les peces,

de la mà de l’Eloi Vila, veu principal de la versió catalana. La seva trajectòria està molt vinculada a la memòria i això el converteix en referent per a la producció de les audioguies i per a gran part de l’audiència.

S’han produït 12 peces sonores pel Memorial de Les Camposines, el Mas de Santa Magdalena, la Cova-hospital de Santa Llúcia (la Bisbal de Falset) i el Cementiri vell del Soleràs, tots ells disponibles en 3 idiomes: català, castellà i anglès.

Projecte:

Producció de les audioguies dels Espais de la Memòria

Client:

Memorial Democràtic

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.