Torna a dalt

Canal MNACTEC

La plataforma audiovisual de referència sobre patrimoni industrial

Com millorar l’experiència i la usabilitat del canal per adaptar-lo als seus públics.

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya aposta pels formats audiovisuals per difondre la ciència, la tecnologia i el patrimoni cultural català. Amb aquest objectiu ha nascut el nou Canal MNACTEC, una plataforma de continguts de valor.

Des de Iuris.doc hem contribuït a millorar el disseny i la usabilitat de la plataforma, optimitzant la interfície gràfica, la interacció i l’experiència d’usuari.

Així mateix, hem produït sèries de continguts per al canal que el nodreixen amb noves temàtiques i nous formats de vídeo i pòdcast:

El telescopi: Sèrie de reportatges breus que reflexionen sobre diversos temes d’actualitat del món científic i tecnològic i la seva incidència en la societat a través de la veu d’experts.

Engranatges. Industrialització i societat: Una sèrie sonora en què descobrirem l’impacte social que van comportar els avenços tecnològics i científics lligats a la industrialització.

Vols més informació sobre les plataformes audiovisuals en el món cultural? Consulta el nostre blog.

Projecte:

Disseny del Canal MNACTEC

Client:

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.