Torna a dalt

El pòdcast del patrimoni industrial

Nova sèrie sonora del MNACTEC

Engranatges, els avenços industrials i el seu impacte social.

Com era la vida de les dones durant la revolució industrial? Quan va començar la febre de l’automoció a Catalunya? Quins són els vincles curiosos entre la indústria i l’esport?

Les respostes a aquestes i moltes altres preguntes les podem trobar a “Engranatges. Industrialització i societat”, la nova sèrie sonora del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya produïda per Iuris.doc.

El pòdcast ens proposa un viatge pels avenços tecnològics i científics de la industrialització a Catalunya i l’impacte que aquests avenços van tenir a la vida de les persones.

Des de Iuris.doc ens encarreguem de la guionització, producció i disseny sonor de tots els capítols.

Els pòdcasts ja estan publicats a Ivoox i al Canal MNACTEC, la plataforma audiovisual del Museu.

Projecte:

Producció de la nova sèrie sonora del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Client:

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.