Torna a dalt

Control de qualitat dels continguts de l’Agència Catalana de Turisme

Com assegurar la qualitat dels continguts digitals de l’organització

Un checklist per a cada tipus de contingut.

Dins la seva estratègia de comunicació, l’Agència Catalana de Turisme  realitza una producció massiva de continguts multiformat. Són els textos, imatges, vídeos, àudios, infografies, rutes i newsletters entre d’altres que alimenten totes les seves campanyes a través dels canals digitals.

Aquesta tasca requereix un sistema de control de qualitat exhaustiu i d’unes pautes clares per a la valoració objectiva dels continguts.

Davant d’aquest repte, des de Iuris.doc hem dissenyat un sistema de valoració mitjançant checklists (llistes de control) que permeten de forma senzilla i ràpida el control de qualitat de tots els materials informatius de l’ACT.

Els criteris de valoració dels checklists inclouen aspectes com el rigor, l’actualització o la utilitat del contingut, les seves característiques tècniques (format, accessibilitat, durada, optimització SEO, etc.) o la seva adequació al missatge desitjat o al tipus de públic destinatari.

Alhora, el control de qualitat cobreix tot el cicle de vida dels continguts, des de la seva conceptualització fins a la seva creació, publicació i difusió final.

Una eina molt útil pel treball diari dels equips de continguts de l’ACT i la qualitat de les seves accions de comunicació.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.