Torna a dalt

Visita interactiva al Teatre Lliure

Descobreix les entranyes del teatre com no s’han vist mai

Fotografies 3D i continguts extres per descobrir la història d’un dels teatres més importants de Barcelona.

Quan anem a teatre sempre tenim la mateixa perspectiva: seiem al pati de butaques i esperem que els actors surtin a l’escenari. Però, què passa entre bambolines? Com són la resta d’espais? Què hi passa?

Aquesta visita permetrà descobrir tots els racons de dos dels teatres més emblemàtics de Barcelona: les seus del Teatre Lliure a Montjuïc i a Gràcia. Una visita virtual immersiva us permetrà recórrer-la i descobrir-ne tots els detalls i conèixer la història d’aquest teatre.

La nostra col·laboració: hem fet fotografies 3D dels principals espais del Teatre Lliure. Per acompanyar aquestes imatges hem preparat unes locucions que guiaran els usuaris a través dels espais i continguts extres per aprofundir en la història del teatre.

Una experiència immersiva per descobrir el Teatre Lliure des d’una perspectiva diferent.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.