Torna a dalt

Creant una xarxa d’innovació i recerca en salut

Com desenvolupar una estratègia de comunicació integral per fomentar l’R+D+i en biomedicina i ciències de la salut.

Som davant una amplia xarxa d’entitats, investigadors, empreses i centres sanitaris. El repte: desenvolupar la comunicació interna i externa de l’entitat en benefici de la societat.

La xarxa ITEMAS, Plataforma de Dinamización e Innovación de las capacidades industriales del Sistema Nacional de Salud, neix amb la voluntat de ser la plataforma de referència en la transmissió i transformació del coneixement científic. El seu objectiu és donar suport als projectes d’innovació que duen a terme els hospitals perquè puguin ser industrialitzats i arribin al mercat.

D’aquí neix la necessitat de comunicar i transmetre tot allò que desenvolupen les entitats que en són membres per tal d’atraure talent i contribuir a l’excel·lència del sistema sanitari espanyol.

La nostra col·laboració: conceptualitzar, dissenyar i implementar tota l’estratègia de comunicació d’ITEMAS. Executar la comunicació escrita, gràfica i visual online (web, xarxes socials, newsletters, etc.), i  offline (pla de mitjans, notes de premsa, memòries anuals, disseny de materials en paper i marxandatge), desenvolupar la producció audiovisual i donar cobertura global comunicativa dels actes organitzats per l’entitat.

Projecte:

Estratègia de comunicació

Client:

ITEMAS

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.