Torna a dalt

Estratègia de continguts per a CERCA Ginys

Les infraestructures científiques entre la comunitat científica i tecnològica: un món per explorar.

La iniciativa vol optimitzar l’accés a les instal·lacions científiques i tècniques dels 41 centres CERCA i evidenciar la possibilitat que el sector privat empresarial i industrial també pugui fer-ne ús.

La Institució CERCA ha identificat la necessitat de dinamitzar la plataforma CERCA Ginys i posar en valor la importància de la gestió de la qualitat i la generació de comunitat entre la comunitat científica, tecnològica, així com el sector empresarial i industrial.

L’estratègia de continguts i la producció de materials de difusió, així com la promoció de les infraestructures ofertes a la plataforma són la clau de la feina de Iuris.doc.

La nostra col·laboració: la creació de continguts promocionals multi-format que abasten des de notícies, creació de newsletters, continguts web o sèries audiovisuals.

Projecte:

Estratègia de continguts i la producció de materials de difusió

Client:

CERCA

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.