Torna a dalt

Un web per a la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya

24 museus treballant per a la difusió del patrimoni artístic català

Un entorn digital modern, atractiu i accessible per potenciar una estratègia comuna de col·laboració entre els museus d’art.

La Xarxa de Museus d’Art de Catalunya ens va encarregar la renovació i ampliació de la seva presència en línia, amb una imatge renovada i actualitzada per potenciar la marca i el seu posicionament.

La Xarxa està formada per més de 20 museus d’art de tot Catalunya que es poden descobrir online a través del web. El portal posa a disposició informació pràctica per incentivar la visita física i mostrar les seves peces més destacades per donar accés a les col·leccions digitals de cada museu.

A més el web compta amb un apartat de comissariats en línia en el qual es pot consultar la versió virtual d’algunes de les exposicions físiques temporals del museus de la Xarxa, així com exposicions que ja s’han conceptualitzat per ser virtuals originàriament.

Projecte:

Desenvolupament web

Client:

Xarxa de Museus d’Art de Catalunya

Visita la web
Xarxa de Museus d’Art de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.