Torna a dalt

Digitalitzant la mostra "La Guerra Infinita. Antoni Campañà"

Com enriquir i allargar la vida d’una exposició fotogràfica única?

Convertim la història de Campañà i la seva capsa vermella en una experiència digital.

L’exposició del Museu Nacional de Catalunya és un recorregut antològic estructurat en 3 àmbits sobre l’extraordinària producció fotogràfica d’Antoni Campañà (1906-1989), incloent les imatges mai vistes sobre la Guerra Civil espanyola que Campañà va ocultar conscientment en una capsa vermella durant més de 80 anys.

La nostra col·laboració: crear una exposició en línia coherent amb les característiques de l’exposició física però que ofereixi una experiència innovadora i atractiva tant pel visitant presencial com per a l’usuari digital.

Seguint les directrius gràfiques de l’exposició física, s’ha creat un entorn visual i interactiu que permet recórrer els diferents àmbits expositius amb continguts específics sobre la figura de Campañà i la seva obra elaborats conjuntament amb els comissaris de l’exposició: textos, imatges enriquides, audiovisuals o mapes interactius que aprofundeixen i complementen el coneixement d’aquest artista total.

Alhora, la plataforma esdevé un entorn de difusió i visibilització de l’exposició física amb continguts extres com el making off, les visites guiades per part dels propis comissaris o l’espai Instagram obert a la participació dels usuaris.

Aquí comença la segona vida digital de La guerra infinita.

Projecte:

Digitalitzant l’exposició “La Guerra Infinita. Antoni Campañà”.

Client:

Museu Nacional de Catalunya (MNAC)

Visita l'exposició
Clients Iuris.doc | MNAC

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.