Torna a dalt

Visita el Museu del Disseny des del mòbil

El museu fa arribar la seva col·lecció a través del #livecontent.

El Museu del Disseny de Barcelona obre les seves portes a contingut exclusiu amb les visites virtuals.

La situació sanitària de l’últim any ha significat una nova oportunitat pels museus i institucions culturals per a obrir altres vies de virtualització i potenciar la part més digital. Un dels camins més destacats és la utilització de les retransmissions en directe o en streaming a través de les diferents plataformes i xarxes.

És el cas de les visites guiades virtuals d’Instagram que des de Iuris.doc hem conceptualitzat i produït per al Museu del Disseny de Barcelona.

Sota el hashtag #VisitaDisseny, diferents membres de l’equip professional del museu o persones vinculades, fan un recorregut per les exposicions i també per altres espais com les reserves, a mesura que n’expliquen tots els detalls.  Aquestes visites es difonen a través de l’Instagram TV  i, posteriorment, s’afegeixen al canal de Youtube. Suposen una manera única i exclusiva de conèixer les diferents col·leccions del Museu del Disseny de mà dels experts.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.