Torna a dalt

Un workshop personalitzat per a l'IRB Barcelona

Aprendre a comunicar i difondre la recerca a través dels canals on-line

L'IRB Barcelona té com a objectiu promoure la recerca i investigació sobre salut. El màrqueting digital és una eina que els ajuda a arribar a la comunitat científica.

Els workshops són una de les millors eines per optimitzar el treball en equip i per adquirir coneixements que ajuden a potenciar els diferents projectes que es duen a terme. A més, arran de la situació actual de crisis sanitària, s’han aprofitat les plataformes digitals per tal de continuar formant de manera virtual als equips. És el cas de de l’IRB Barcelona, un centre de recerca de primer nivell dedicat a la investigació sobre qüestions fonamentals de la salut i de les malalties humanes.

Per això, des de Iuris.doc, hem impartit un workshop on-line personalitzat per a tota la comunitat: “Digital communication: How to use it to promote your research“. L’objectiu de la formació és oferir eines i recursos als membres de l’IRB Barcelona per assolir coneixements per comunicar en els canals digitals i definir una estratègia on-line a través de la creació de continguts de valor afegit.

En aquest workshop, sobre comunicació digital, la comunitat IRB Barcelona ha après a treure el màxim partit als canals digitals, com les xarxes socials, per així donar a conèixer les investigacions i treballs de recerca que duen a terme en el centre i els membres que en formen part.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.