Torna a dalt

R+D+I, al teu e-mail

Com millorar la gestió i l’experiència d’usuari de la newsletter del Parc de Recerca UAB

Des de l’any 2007 el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) facilita i promou la transferència del coneixement generat pels grups de recerca de la universitat per atendre les necessitats d’innovació de l’entorn econòmic i social.

La seva estratègia comunicativa compta amb un butlletí corporatiu que hem desenvolupat a Iuris.doc. La nostra col·laboració ha inclòs la conceptualització, el redisseny i l’optimització dels continguts de la newsletter.

El resultat és un butlletí de fàcil edició i enviament que facilita la tasca de comunicació dels responsables del PRUAB.

Projecte:

Estratègia d’e-mail màrqueting per al Parc de Recerca UAB.

Client:

Universitat Autònoma de Barcelona

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Parc de Recerca UAB

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.