Torna a dalt

Art contemporani per a tots

Com buscar la complicitat entre el públic i els creadors i les seves obres

Joseph Beuys, Antoni Tàpies, Gerhard Richter, Bruce Nauman o Juan Muñoz. Són alguns dels noms d’un important fons que busca la representació de totes les pràctiques artístiques, des de la pintura i l'escultura fins a la fotografia o el videoart.

La Col·lecció d’Art Contemporani de l’Obra Social “la Caixa” ha reunit des de 1985 més de 900 obres d’art contemporani de grans creadors i artistes a nivell nacional i internacional. Amb l’objectiu d’apropar aquest fons encara més a tots els públics, el 2013 va posar en marxa el portal web de la col·lecció.

La tasca de Iuris.doc en aquest projecte ha estat vinculada a la generació, coordinació i manteniment de continguts de la web. Així, entre d’altres, hem gestionat les col·laboracions d’experts i hem bolcat i publicat els continguts sobre la plataforma Liferay.

Projecte:

Manteniment del portal de la Col·lecció “la Caixa” Art Contemporani.

Client:

Obra Social “la Caixa”

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.